匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

3/28-4/2 黃金分析與買賣策略

Yes ah , this world no one way ticket , but who know when will fall ah , if gold crazy 1 da ...
bbq 發表於 2011-4-8 03:12 PM
真想不通,比我还笨啊,还给人做经纪,害死人的。。。。。。
NBR 發表於 2011-4-8 03:17 PM

Yes ah very very bad ah
所以3月尾開始自己操作囉
所以3月尾開始自己操作囉
ivan 發表於 2011-4-8 03:25 PM

Yes ah , do it by yourself ah , I mean lost or win ma
回復 706# kendy

小時圖有個裂口於1434-1437, 應該會來補的... 不過要破壞今次的上升軌, 收市價起碼都要1420以下...
好似好易... 但現在睇唔到有這個機會住囉...
剛被告知,早上掛的69沽單已中,72止
回復 716# kendy

69沽單已中... 英皇才67.6
回復 717# ivan

兄台用的是怎么盘居然已经见69了。。
樓上兩位C-HING真係要諗諗方法解決問題,同埋要改一改
做單方式,睇番你地兩位同我舊年一個模樣,但結果只有一個,
就係,我舊年整年HIGH100有多....前兩日我做咗張1477既沽,
最後我只HIGH4蚊,感覺真舒服...
同佢死過,系都唔信佢一直咁升
kendy 發表於 2011-4-8 11:50 AM

直接了當,止損反手…………守渣不守沽!好運