匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

4/11 - 4/16 黃金分析與買賣策略

你一講完就升了....勁....ivan
回復 551# slipknot2010

你即係暗示我係火云邪神啫,哈!
恭喜caca先,長升長有。
上落...有可能...6點幾我都做左轉77沽....72平...
slipknot2010 發表於 2011-4-15 10:05 PM

你一講完就升了....勁....ivan
slipknot2010 發表於 2011-4-15 10:07 PM

哎吔....你唔好咁講ivan啦....(雖然我都覺得)...嘻嘻
回復  slipknot2010

你即係暗示我係火云邪神啫,哈!
恭喜caca先,長升長有。
ivan 發表於 2011-4-15 10:17 PM

ivan....我好彩咋......
如上到83...比我推止上到79再看上去....
slipknot2010 發表於 2011-4-15 09:21 PM

都好喎....thank you 2010, 愛死你...哈哈
1378.5渣了....1382平了....唔好咁貪....因我追高....
回復 555# CaCa

有實力都要有運氣扶持先得
回復  CaCa

有實力都要有運氣扶持先得
ivan 發表於 2011-4-15 11:03 PM

我符碌架咋 ....ivan, 你d單點呀
1483.8平左走人啦....caca個膽好細!!!!