匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 知多D

見頂了!

金仔咁癲,唔知下個月見唔見得番1800呢?
金仔咁癲,唔知下個月見唔見得番1800呢?
JC 發表於 2011-8-25 11:15 AM

1900的確是難些,1800見唔見就要看看跌幾多!
我認為是未跌夠(見高位再沽),不過正如我一早講1750是支持位,估不到真是可以咁急,又是兩日已達標!所以這幾個鐘徘徊是好合理!若跌穿,下一步是1720,終點站就是1680。我會在1748再展開我的沽單!1770追小小好單!
1750之後又會點呢?
JC 發表於 2011-8-24 11:17 PM

應該有些支持,唉我昨日早鎖在1780,應該堅持自己的1750!昨日有得賺$10唔賺!XXX

算吧!賺少左仍叫賺!我應該開心的!
我認為是未跌夠(見高位再沽),不過正如我一早講1750是支持位,估不到真是可以咁急,又是兩日已達標!所以這幾個鐘徘徊是好合理!若跌穿,下一步是1720,終點站就是1680。我會在1748再展開我的沽單!1770追小小好單!
知多D 發表於 2011-8-25 12:00 PM

Yo Yo Yo ,仲左!
應該有些支持,唉我昨日早鎖在1780,應該堅持自己的1750!昨日有得賺$10唔賺!XXX {:1_323: ...
知多D 發表於 2011-8-25 12:20 PM

Your 1st thought is always correct ar!
Really? my Fans士....
我認為是未跌夠(見高位再沽),~~~

1680~未必是终点站~~看明天老伯怎么说·~将会出现大震动~~~

如破1720~穿1705~将16XX  以上属个人看
~