匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

10/31- 11/5 黃金走勢分析與買賣策略

回復  升呢

今日沖左上來, 睇來都不要心急報仇. 下一級阻力在 1758. 我到時都會試下沽, 1763 死.
桄榔樹2 發表於 2011-11-3 07:53 PM

回復  升呢

如果1758有沽到, 今晚10元好食左佢當今日無做過算數喇, 大路今晚唔會回到幾多. 等今晚 ...
桄榔樹2 發表於 2011-11-3 08:19 PM

風吹雞蛋地売, 唔輸唔安樂, 比人斬左兩刀可以收工! 祝各位好運!
今晚 USD 1,752.00 沽咗,只想 USD 1,742.00 平走,應該即市都 OK 吧!
今晚 USD 1,752.00 沽咗,只想 USD 1,742.00 平走,應該即市都 OK 吧!
肥笨蛋 發表於 2011-11-3 09:52 PM

還好有人幫我報仇! 沽爆佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! add oil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
還好有人幫我報仇! 沽爆佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! add oil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
升呢 發表於 2011-11-3 22:06

只係 USD 10.00 都可以幫到師兄報仇?
但現在都似企硬 USD 1,75X.00 唔郁咁。
頭像被屏蔽
只係 USD 10.00 都可以幫到師兄報仇?
但現在都似企硬 USD 1,75X.00 唔郁咁。
{:1 ...
肥笨蛋 發表於 2011-11-3 10:14 PM

你打我10拳, 我吐一口飛劍, 心理上已當報了仇, 主要都是平衡一下心態! 現時睇來我怕搞到你都重傷.... 真的不好意思!
從 USD 1,74X.00 突升到 USD 1,76X.00 ,即市來一個回程 USD 1,742.00 應該唔係空想吧?
回復  升呢

真係無運, 死左先有10 元贏. 唔好意思, 害你輸多5 元. 唔緊要, 一鋪就會搵突.{:1_351 ...
桄榔樹2 發表於 2011-11-3 10:27 PM

都唔關你事, 今日賭美元爆升, 點知搞錯邊, 歐元減息都唔肯落, 無計 !

基本上我看1750唔穿, 穿了都無咩位睇,  又day high, 唉....
頭像被屏蔽