匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

10/31- 11/5 黃金走勢分析與買賣策略

回復  桄榔樹2

我來幫你直擊報導 :

美國 10月失業率 9.0, 跌0.1% 美國 10月非農就業崗位8萬個 ...
升呢 發表於 2011-11-4 08:40 PM
直擊報導
頭像被屏蔽
轉入大石鼓金仔最高見 1761左右, 我等見63食糊! 金仔go go go

最後100米, 1763! 吃!
頭像被屏蔽
回復  升呢

再來, 我都 1558 渣左少少, 去番收價都有幾元食.掛 1763 平,咁短, 我無謂發帖了.
桄榔樹2 發表於 2011-11-4 07:36 PM

有糊唔食, 罪大惡極, 收風唔好 place 都好, 收番幾蚊!

跟呀大掛張 1767 沽   

今晚全程跟你買 ...
回復  升呢

都係心血少左d, 唔走咪食到囉. 一於唔理, 1768.50 沽到就沽.
桄榔樹2 發表於 2011-11-4 08:54 PM

我掛左 67沽喎, 使唔使改, 因 68就穿 day high ??
回復  升呢

執左一元. 食驚風散, 最后一啖好難肯.
桄榔樹2 發表於 2011-11-4 08:48 PM

我57買左0.5, 第一注 59蚊 平左, 頭先 63再平0.2, 現時無貨, 等 67再沽!
Sell 1760.70
報告 : 金仔有d腳軟 ~~ 頭先跌過去57, 歐元跌穿 1.38!
回復 209# 升呢

有d腳軟