匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 7947|回復: 19

mw801 app download 左未?

各位download 左 mw801 個iphone app 未?

好好用ar !   
未,因為我電話比我產左個媽cat

有無方法唔洗用媽cat都down到架?
Down 咗啦,真係幾好用,都報得好快。

頭像被屏蔽
已下載,報價準,而且個APP 睇落都幾靚
最鍾意有個到價提示,方便我地呢D唔得閒成日望住個價位既人!
回復 4# 死肥佬

你好死肥佬, 我們也開發了 Android app, 可以在以下link download:
http://market.android.com/details?id=com.mw801.main
(Android Market 搜尋: mw801)

至於 iPhone/iPad app,
http://itunes.apple.com/us/app//id461934949?ls=1&mt=8
(App Store 搜尋: mw801)
只得IPHONE用嗎? 剛轉用了ANDROID機啊!
死肥佬 發表於 5-12-2011 22:11

死肥佬,我找到啦!事關我手機無媽cat所以我成舊app既apk檔拿左出來!哈哈厲害吧!
你哋就好啦~有得用新嘢,我仲係原始人一個,我電話無用上網plan,好想試用啊
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽