匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

希望大家多回帖,那在下和小榭才可寫得更精彩!

回帖是美德
炒金沙 發表於 2012-1-12 12:37 PM

小弟有時也有看老兄的帖, 實在是論壇明燈 , 說笑 SORRY!

將來如你有時間可多發圖, 你的圖比較幼嫩, 如將來時間多, 我來踢館拍磚, 互相研究!
支持!
jc2011 發表於 2012-1-12 01:19 PM

謝謝!! 灌水也是美德, 只是有差論壇花太多不歡迎人家灌水!

這論壇沒此規矩, 就連廣告洗版天天可見, 歡迎灌水!
MAY 發表於 2012-1-12 01:30 PM

美好時光很快過, MAY MAY 就快要同你 SAY GOOD NITE 啦!
好啊!多謝升哥分析。
死肥佬 發表於 2012-1-12 01:38 PM

死肥佬, 我最鍾意叫人死肥佬, 因平日被人叫得多, 終於有人比我叫番佢! .gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
型 英 帥~~
湊夠38人喇!! 我只能排第39 .....快來回帖喔!!
悠然而生 發表於 2012-1-12 01:51 PM

我記得你是無涯, 不知仍有多少人知道你我的秘密呢! miss u ar! 你還有沽金嗎?
升大哥湊夠38人
jc2011 發表於 2012-1-12 01:53 PM

其實是38個回應而不是38人囉, 不過我實在太感動, 在下此帖只是想提醒大家『革命不是請客食飯』即使一人一小步, 一樣可以打出一片天!
升爺, 你夠票選特首喇, 可以繼續發表你的政綱, 唔知你會唔會同d 蠢人做朋友呢
桄榔樹2 發表於 2012-1-12 02:58 PM

特首就不做了, 想見工做毒手! 夠鐘就收工!

此星不同比升, 那個星爺基本上都無朋友(潮語), 而小弟『只少還有你』
想問好耐, 你係丁蟹粉絲?
垂死掙扎 發表於 2012-1-12 03:04 PM

嗯... 其實我很細個就睇秋官長大!

至於
情與義 值千金 刀山去地獄去有何憾 為知心 犧牲有何憾為嬌娃甘心剖寸心 血淚為情流一死豈有恨 有誰人敢過問塵世上 相識是緣份 盡懷酒千懷怎醉君野鶴逐開雲 生死怎過問 笑由人誰過問野鶴逐開雲 生死怎過問 笑由人誰過問其實是秋官唱架!
嗯... 其實我很細個就睇秋官長大!

至於
情與義 值千金 刀山去地獄去有何憾 為知心 犧牲有何 ...
升呢 發表於 2012-1-12 10:59 PM

情與義 值千金
回復  升呢

Happy Lunar New Year... ... a bit earlier ... ...
Touch 發表於 2012-1-12 03:14 PM

hi buddy, 天氣冷就著返件馬甲啦!

在下也跟你拜個早年, 恭喜發財.........   利是豆來 ! 祝touch兄身體健康, 事事平安!