匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

希望大家多回帖,那在下和小榭才可寫得更精彩!

add oil together mr sing
slipknot2010 發表於 2012-1-12 07:38 PM

共勉之! 奸巴爹!

slipknot兄好像是第35個, 要倒數了! 加油!
我就是講就天下無敵的豬小姐!
piggy3616 發表於 2012-1-12 08:43 PM

豬姐, 多謝來寒舍! 少做少錯, 唔做唔錯! 我明的!
Hi  I need thanks to you also ga
JL1 發表於 2012-1-12 08:51 PM

一姐, 咩風吹你來? 好耐無見啦, 你同bf結婚未? 如果未我仍有機會, 真的要add oil 烏! 突然間好想念二叔公同華叔佢地, 還有午夜牛郎...好像叫魯賓!

清一清喉嚨 ====> 小姐, 你寂寞嗎?
好烏, 應該沒溜, 喂喂喂, 得37人咋喎! 你地呃我!
其他的日後再回, 上次雙頂底部是去年11月21日的1666美元, 目前已1661美元, 如多單想平可考慮一下, 沽單也可準備出發, 就1666沽, stop at 1673 (50天線)以上, 回一半都有機會回 1635附近, 到時買過!

多謝大家, 這24小時有你們陪小弟渡過, 在下無言感激!

在此向大家再說一聲『謝謝』!

日後希望大家可用今天的態度對每一位樓主或老師,讓我們可以搞一個霸王花革命, 殺金市一個片甲不留!
THANKS AGAIN
GOODNITE
夠數了!呵呵:15:
回復 105# 升呢

Look like 1625 is a lower today & I am done today!
Have a wonderful weekend all big brother {:1_308:}
支持升兄 {:1_321:}
升兄  来慢了  最后一个报到{:1_334:}