匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

希望大家多回帖,那在下和小榭才可寫得更精彩!

升兄 ,今日有無心水
升兄 ,今日有無心水
jc2011 發表於 2012-1-17 11:06 PM

返到屋企都爆左倉, 頭先咪帖左澤男建議給你了嗎? 可惜我沽早十幾蚊之麻!
回復 112# 升呢

回復 112# 升呢

Big support Mr. Sing.... 阻力位 1662 will back to 165x la

0ppppppp....阻力 1662 right?
回復  升呢

Big support Mr. Sing.... 阻力位 1662 will back to 165x la
Michael 發表於 2012-1-17 11:20 PM

今天好像62穿左,   耳167 鳥 ...
0ppppppp....阻力 1662 right?
Michael 發表於 2012-1-17 11:23 PM

純技術看, 應該要反手做多安全d, 因1630已守, 1638 都有十卜. 或者學下人寫,1638-1667, 錯不到那裡, 有效期到今晚12 點!  
回復 117# 升呢

有效期到今晚12:00
回復 116# 升呢

Sorry....here what I saw if 1667 is day high 33%, 50% & of 62% retracement levels. The first decline fell to 3x% line is 1660-1662 from Fibonacci retracement corrections support zone. I am new and alway worry. Please advise
回復 117# 升呢

agree