匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

希望大家多回帖,那在下和小榭才可寫得更精彩!

回復 121# 升呢

由每安士540——1920美圓如用波浪派來數是無用的,
回復 128# 升呢

多謝分亨.
回復 125# 升呢

如果发生,钱放在那里安全。实物黄金白银
谢谢升兄分享!
回復  升呢

由每安士540——1920美圓如用波浪派來數是無用的,
anna 發表於 2012-1-18 02:06 AM

咁總有中既時候, 只是事後才知比較危險! 買孖展既有邊個可以由540渣到1920呀, 即使知都沒用! 買實金就有可以留到今天, 但買實金既有幾多個識係1920沽出實貨, 簡單說大家都是估估下!
回復  升呢

如果发生,钱放在那里安全。实物黄金白银
jinanshoushi 發表於 2012-1-18 10:36 AM

唔怕老實同你講, 錢又好, 真金白銀又好, 如果你信我, 放住係我到先, 好安全, 請放心!
回復 137# 升呢

回復 137# 升呢

呵呵;好主意.
自己寫完做個記錄!

依書直說, 錯了唔好怪我!

以前的不說, 只說本月出現既價格!

1月3日 最低 1565
1月4日 最低 1593
1月9日 最低 1604
1月13日 最低 1625
1月18日 最低 1643

下位是一浪一浪上, 上位也是一級高一級, 呢個叫升市!

你想沽原因只有一個, 你覺得 金會跌, 或者你可能 覺得 佢升了太多!

跟莊寧買升勿買跌才為上策, 跌不穿今天低位 1643, 金價應向1700方向走機率較大!依書直說, 錯了唔好怪我!

以前的不說, 只說本月出現既價格!

1月3日 最低 1565
1月4日 最低 1593
1月9日 最低 1604
1月13日 最低 1625
1月18日 最低 1643

下位是一浪一浪上, 上位也是一級高一級, 呢個叫升市!

你想沽原因只有一個, 你覺得 金會跌, 或者你可能 覺得 佢升了太多!

跟莊寧買升勿買跌才為上策, 跌不穿今天低位 1643, 金價應向1700方向走機率較大!