匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 72918|回復: 79

2012歐國杯討論區

猜誰是冠軍和神射手?
今日賽程是
12:00希臘對捷克
希臘全隊球員雖然年紀偏大,但勝在有經驗.而且已經連續多場不敗,
而捷克的實力亦不差,有阿仙奴的路斯基助陣所以中場活力不錯.
但希臘多以穩守突擊應戰,所以和味濃,或博希臘突擊成功.1:0

02:45波蘭對俄羅斯
俄羅斯上場以4:1勝捷克,攻力毋庸置疑,基沙哥夫梅開二度,
而波蘭有多蒙特三寶路雲度夫斯基等攻擊球員助陣,但防守卻較弱.
可以博俄羅斯小勝2:1或3:1
2359希臘對捷克
jc2011 發表於 2012-6-12 09:48 PM

呢到陪你傾 :

呢場我估平手, 甚至乎 蛋蛋, 補多條飛 開細, 師兄有咩見地 ? face62
細,半場和
我估俄羅斯2:1 x希臘1:1{:1_305:}
Greek0:1czek
0:2
我真不明白希臘朋什麼可讓捷克1球, 搞到落錯盤 ... :cry:
球証都識插水, 欺納球員D戲假到無朋友! :curse:
希臘死在龍門手上
睇左20分鐘, 入波無睇到 :smile_13: 捷克踢得好好, 起碼好過昨晚英格蘭! 果日輸波可能是俄羅斯太強 ...

如果係咁, 一陣俄羅斯對波蘭, 分分鐘又數4-5粒! 買俄羅斯神射手!