匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: michaelchan

黃金 & 白銀

今晚 大獲全勝

祝 各位都好運!!!
michaelchan 發表於 2012-12-5 11:38 PM

回復 372# michaelchan

黄金1694.3和白银32.86沽了
    M兄现在看还会不会跌呢
回復  michaelchan

M兄现在看还&#2025 ...
NBR 發表於 2012-12-6 08:53 PM

再坐一會,bnp話明年有可能見14xx喎,真的嗎?
現價

金 1701 渣 1 手   1692 止
銀 33.00 渣 1 手   32.5 止
回復  michaelchan

M兄现在看还ߩ ...
NBR 發表於 2012-12-6 08:53 PM

我前 2 日 平左沽單之後 就開始睇升啦

不過昨晚無時間睇市, 所以錯過左昨晚的升市

今日我續睇升
金 1712 / 1716 / 1722
銀 好似強勢d 睇 33.8 (希望到)

NBR 兄, 請問你點睇呢 ????
再坐一會,bnp話明年有可能見14xx喎,真的嗎?
吾老大 發表於 2012-12-7 10:56 AM

14XX 唔係掛???
現價

金 1701 渣 1 手   1692 止
銀 33.00 渣 1 手   32.5 止
michaelchan 發表於 2012-12-7 04:48 PM

金 1692已止

1699 再渣番1手  1695止

現有
金 1699 渣 1 手
銀 33.00 渣 1 手
回復 389# michaelchan

M兄看1713,你认为是可以沽的点位么?