匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

1/21 - 1/26 黃金分析與買賣策略

頭像被屏蔽
OIC - any plan now?
頭像被屏蔽
回復 113# 桄榔樹2

Thank you for your information.   Appreciated
thx
回復  168168

回調了 30 多元, 會計劃買回, 看美市會否再做低, 今早的 1665 都有機會係日低.
桄榔樹2 發表於 2013-1-25 12:19 PM

如1672.5買回 如何?
頭像被屏蔽
回復  168168

我嬲到震, 食唔到這30 元回調, 米攪下笑平服下心情囉.
桄榔樹2 發表於 2013-1-25 11:54 AM

我都嬲嬲地,1695沽到,昨朝1684平左!諗住再掛高少少再沽過.....!!到穿1673先中限...昨晚已set1667平,今早衰多手...見落得快改左1662...現在還未平=.="
我都嬲嬲地,1695沽到,昨朝1684平左!諗住再掛高少少再沽過.....!!到穿1673先中限...昨晚已se ...
jasoncat 發表於 2013-1-25 03:59 PM

me too
我都嬲嬲地,1695沽到,昨朝1684平左!諗住再掛高少少再沽過.....!!到穿1673先中限...昨晚已se ...
jasoncat 發表於 2013-1-25 03:59 PM

u still hv chance to eat ar