匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 7551|回復: 45

只談:山埃

各位同道:午安!大戶操盤,有如魔術師,令人目瞪口呆,估計的事先讓您(妳)對一半,若未能及時鼓掌哄堂大笑,馬上來個哭笑皆非了。昨天已給在下深刻的一課,不管是什麼技術、圖表、走勢等等,統統跪安。只有人為操控的事情,沒有什麼絕對的,除非您(妳)是神仙,可以用乾坤大移,扭轉魔法。在下暫且擱筆,不再描繪市場了,用心去尋娛樂也。

山埃:連贏/位置Q<1>.1-3
                        <4>.9-11
       人生如賭搏, 嬴&#21655;得餐笑,輸&#21655;唔使熒,做老千好過做皇帝。
勇士的感&#21497;.兄弟&#21035;灰心.好多小弟&#36824;想跟你干
金魔  在 2006-11-15 12:52 發表:

各位同道:午安!大戶操盤,有如魔術師,令人目瞪口呆,估計的事先讓您(妳)對一半,若未能及時鼓掌哄堂大笑,馬上來個哭笑皆非了。昨天已給在下深刻的一課,不管是什麼技術、圖表、走勢等等,統統 ...

Q + PQ 2X1 ? 四注?
金星  在 2006-11-15 01:22 PM 發表:

金星兄:唔係考我呀,Q +PQ 2x3混合=8?,仲有您D怪獸有冇聲氣,有就加理一齊,抬返擒晚唔見&#21655;果D返來
金魔  在 2006-11-15 14:13 發表:

金星兄:唔係考我呀,Q +PQ 2x3混合=8?,仲有您D怪獸有冇聲氣,有就加理一齊,抬返擒晚唔見&#21655;果D返來

岩岩買左啦..8注...每注100 X8...又睇下你今晚得唔得..
金魔  在 2006-11-15 02:13 PM 發表:

:金星  在 2006-11-15 01:22 PM 發表:

佢係買2x1,因此是4注!! 期指下午狂升,可能星哥仔要call margin冇時間吹水 :(:(:(
金星  在 2006-11-15 03:33 PM 發表:

岩岩買左啦..8注...每注100 X8...又睇下你今晚得唔得..

又話雞仔注,原來去左買馬 ~~~ 期指又萬九了,渣還是沽???
雷文  在 2006-11-15 15:40 發表:

又話雞仔注,原來去左買馬 ~~~ 期指又萬九了,渣還是沽???

沽啦..19100~19300 見頂..我估..
不過要留意埋DOW..
dji_daily.bmp
金星  在 2006-11-15 03:45 PM 發表:

沽啦..19100~19300 見頂..我估..
不過要留意埋DOW..

經紀話搞咁多野又龍又鳳,點都試一試20000大關先開始回喎,叫我唔好沽住,起碼19800先沽喎!!
雷文  在 2006-11-15 15:53 發表:

經紀話搞咁多野又龍又鳳,點都試一試20000大關先開始回喎,叫我唔好沽住,起碼19800先沽喎!!

答你唔到哦..可能系瓜..不過我19100~19300 一定會沽,
起碼錯左唔關我事..