匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 10843|回復: 54

金市欠缺激情

一日得十蚊八蚊波幅...:(
金星  在 2006-11-18 12:23 PM 發表:

一日得十蚊八蚊波幅...:(

金星兄:唔好咁啦,好多人想賺三幾蚊都要搞到賠上五、七蚊,知足常樂也,兄弟我都好樂觀架。
金魔  在 2006-11-18 12:36 發表:

金星兄:唔好咁啦,好多人想賺三幾蚊都要搞到賠上五、七蚊,知足常樂也,兄弟我都好樂觀架。

下個月應該有另外一番景像..
金星  在 2006-11-18 02:12 PM 發表:

下個月應該有另外一番景像..

金星兄:不論好丑,只要就手,緊記放水益同枱之人,唔係就買少見少架。你的A1坦克多咗部,下周整够一隊仲有威勢。我最多響後面揸架10輸卡車,拾佢賴底架美金
金魔  在 2006-11-18 15:05 發表:

金星兄:不論好丑,只要就手,緊記放水益同枱之人,唔係就買少見少架。你的A1坦克多咗部,下周整够一隊仲有威勢。我最多響後面揸架10輸卡 ...

山埃就多...
金星  在 2006-11-18 03:39 PM 發表:

山埃就多...

講起山埃,諗起聽日又來了,有膽再試唔試吓佢,毒死無明賠架
金魔  在 2006-11-18 15:47 發表:

講起山埃,諗起聽日又來了,有膽再試唔試吓佢,毒死無明賠架

:o怕怕..十二連敗..
金魔  在 2006-11-18 15:05 發表:

金星兄:不論好丑,只要就手,緊記放水益同枱之人,唔係就買少見少架。你的A1坦克多咗部,下周整够一隊仲有威勢。我最多響後面揸架10輸卡 ...

一架已足。
金星  在 2006-11-18 08:17 PM 發表:

:o怕怕..十二連敗..

金星兄:12敗?你嘅另類紀錄,真犀利。希望今天能再創,有吔興趣試?

{3}:2
  {5}:11...3 x 7W/P=10 x =260
  {7}:7
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
三支燈,睇下够唔够光。:D:D:D
金魔  在 2006-11-19 12:09 發表:

金星兄:12敗?你嘅另類紀錄,真犀利。希望今天能再創,有吔興趣試?

{3}:2
  {5}:11...3 x 7W/P=10 x =260
  {7}:7
-------------------------------------------------- ...

今日真系時運高睇唔到...
去左行街街..