匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 9383|回復: 41

求救!

感冒了幾日, 流好多鼻水..看過兩次醫生,..
金星  在 2006-11-21 09:38 PM 發表:

你禁弱架,唔知你抽烟否,有冇發燒?講尼聽吓。
金星  在 2006-11-21 21:38 發表:

上呼吸道感染,多喝开水,吃感冒药,注意休息
不吸煙, 少飲酒..最近流感高峰, 估唔到我都中招..
金星  在 2006-11-21 10:57 PM 發表:

平時多D做運動,你會發現少好多病的...........99.8%
金星  在 2006-11-21 22:57 發表:

介紹你買廣州香雪制葯公司生產的 "香雪抗病毒口服液"一盒十支,RMB 12 - 14。先服两支,以後依指示每服一支。有效。沙士流行時賣断貨。普通肺炎也可治。
BY  在 2006-11-21 23:11 發表:

介紹你買廣州香雪制葯公司生產的 "香雪抗病毒口服液"一盒十支,RMB 12 - 14。先服两支,以後依指示每服一支。有效。沙士流行時賣断貨。普通肺炎也可治。

老兄..香港可能沒得賣哦..我一天吃幾粒醫生的藥丸, 吃到快缺水了..:(
and 多喝奇異果汁........(not cool)
金星  在 2006-11-21 23:14 發表:

老兄..香港可能沒得賣哦..我一天吃幾粒醫生的藥丸, 吃到快缺水了..:(

香港的北京同仁堂有得賣,好象近中環的永安百貨公司吧。
BY  在 2006-11-21 23:18 發表:

香港的北京同仁堂有得賣,好象近中環的永安百貨公司吧。

ths