匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 雷文

講故事 (股市)

雷文  在 2007-1-31 15:54 發表:

可以沽就肥仔囉!!! :D:D:D

即将推出的国内股指300元一个点...超级肥仔!!!

但D机构点可能卑你沽得甘舒服架...等推出股指的时候,估计大市已经跌到2000点了...

今日应该算是股灾,已经有人喊跳楼了...春节前可能跳楼的人更多...雷兄到深圳行路小心D...要多看看天空啊...
KBG  在 2007-1-31 03:59 PM 發表:

即将推出的国内股指300元一个点...超级肥仔!!!

但D机构点可能卑你沽得甘舒服架...等推出股指的时候,估计大市已经跌到2000点了...

...

驚比人擲親!!! 港股都跌左400幾點!!! 無咩事都係唔好出街好了!!! :(:(
雷文  在 2007-1-31 16:02 發表:

驚比人擲親!!! 港股都跌左400幾點!!! 無咩事都係唔好出街好了!!! :(:(

港股20000多点才跌左400幾點...深A股8000多点跌左600幾點,边个更伤?

可怕的是今日还跌得未够伤...D散户仲博命入“便宜货”...阎王要准备多几间房啊...