匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 雷文

講故事 (股市)

金巴人  在 2007-1-12 07:48 PM 發表:

呢個係「殊仔」增兵駐伊的其中一個原因.....:D:D:D

巴金兄,渣單使唔使走左先呢? 心緒不靈,今晚總是覺得有o的野咁,月初你還未登錄時已有很多人說本月12-15日有大事發生,至於係乜就無講了!
金星  在 2007-1-12 07:37 PM 發表:

that's a smart money....

都唔知咩環境,只知道美國領使館比人炸完個市行返晒轉頭,唔走仲lai野!
雷文  在 2007-1-12 08:01 PM 發表:

巴金兄,渣單使唔使走左先呢? 心緒不靈,今晚總是覺得有o的野咁,月初你還未登錄時已有很多人說本月12-15日有大事發生,至於係乜就無講了!

雷兄
有利錢就走咗先﹗
後面班「大隊長」唔知係咪知道有嘢﹗
一早質低外圍,猛頂住港股、內地股,真係貪D人仔好﹖
金巴人  在 2007-1-12 08:09 PM 發表:

雷兄
有利錢就走咗先﹗
後面班「大隊長」唔知係咪知道有嘢﹗
一早質低外圍,猛頂住港股、內地股,真係貪D人仔好﹖

係喎! 呢到講故事!!! 在下三點幾已平倉了,吉倉過市!

其實在下想問隻金點睇,走唔走好!

<14又唔比我,又唔穿13,都唔知想點~~~>
雷文  在 2007-1-12 08:17 PM 發表:

係喎! 呢到講故事!!! 在下三點幾已平倉了,吉倉過市!

其實在下想問隻金點睇,走唔走好!

<14又唔比我,又唔穿13,都唔知想點~~~>

隻金,無論多/空,有位就走,有利就賺,星期六,日,中東一有大鑊&#22050;就借題發揮,10號波,問你死未﹗:(:(

個面無&#22050;,美金又未轉運,隻金都唔使點講啦,一係牛皮;一係沉底....

今日隻金企到咁硬,一定要等後面露「馬腳」先得架
613.1平了,無貨一身輕,繼續吹水!!!

港指---喷射机

今日HSI又暴&#28072;200多&#20010;&#28857;...&#21170;!
&#22269;&#20869;股有&#28857;站&#31283;的&#36235;&#21183;了,&#32463;&#36807;上周&#20004;日大跳水之后...
KBG  在 2007-1-15 11:07 發表:

今日HSI又暴&#28072;200多&#20010;&#28857;...&#21170;!
&#22269;&#20869;股有&#28857;站&#31283;的&#36235;&#21183;了,&#32463;&#36807;上周&#20004;日大跳水之后...

:o:o:oHSI即&#23558;20000&#28857;了...雷兄、金星哥有&#27809;&#25250;到&#38065;?:o:o:o
KBG  在 2007-1-15 11:07 AM 發表:

上週五美國消售數據利好,道指又試高位,最高12560,收12556升41點。
恆指今早又發圍,上午報收19902,升289點,即月期指19925升254點,國企報9789,升114點。上海A股報 2876.40 升73點 ,多頭壓倒勝。
上星期五過後,市況像逆轉,空軍暫應休息。但如再出戰者,可考慮上次一裂口位在20,028點位置,如突破應先離場。
雷文  在 2007-1-15 12:55 發表:

上週五美國消售數據利好,道指又試高位,最高12560,收12556升41點。
恆指今早又發圍,上午報收19902,升289點,即月期指19925升254點,國企報9789,升114點。上海A股報 2876.40 升73點 ,多頭壓倒勝。
上星期五 ...

:o:o:o雷兄唔做多?其&#23454;可以&#21442;照DJI架...&#25250;&#38065;喊埋我啊...:o:o:o