匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金魔

還有什麼法寶?

金巴人  在 2007-1-11 17:27 發表:

金星兄:

您、魔兄,愚弟同出一脈,緊係「相投」啦

睇來我要熟讀"三國演義"..
金星  在 2007-1-11 06:01 PM 發表:

睇來我要熟讀"三國演義"..

還有一本由易中天著的<品三國>,都是一本好書!!!
雷文  在 2007-1-11 05:58 PM 發表:

三個臭皮匠,勝過諸葛亮! 加上一個 k哥,炒金好過搵雷文 (邦民)

雷指導:

咱們是小兵哥,真正幕後話事人有三:
1. 皇上——佢老祖宗一統歐,亞,老外到現在仲驚緊
               大地在佢腳下.....有邊個咁唔聽話
2. HW兄——佢的預測仲準過天文台

3. 波波兄——波大俠一出,在這裡魔降服,唔到你唔服

(講笑,請三位見諒)
金巴人  在 2007-1-11 06:17 PM 發表:

雷指導:

咱們是小兵哥,真正幕後話事人有三:
1. 皇上——佢老祖宗一統歐,亞,老外到現在仲驚緊
               大地在佢腳下.....有邊個咁唔聽話
2. HW兄——佢的預測仲準過天文台: ...

皇上 ---- 高盛
HW ---- 大魔
波波 ---- 美林

沒計 :(:(:(:(
雷文  在 2007-1-11 17:58 發表:

三個臭皮匠,勝過諸葛亮! 加上一個 k哥,炒金好過搵雷文 (邦民)

炒金唔搵雷文,下&#22330;只有找邦民!...:o:o:o:P:P:P
KBG  在 2007-1-11 07:19 PM 發表:

炒金唔搵雷文,下&#22330;只有找邦民!...:o:o:o:P:P:P

炒金搵雷文,遲早搵邦民!!! :(:(:(:(
雷文  在 2007-1-11 19:21 發表:

炒金搵雷文,遲早搵邦民!!! :(:(:(:(

哈哈...有雷文,&#27809;邦民!!! :P:P:P
KBG  在 2007-1-11 19:30 發表:

哈哈...有雷文,&#27809;邦民!!! :P:P:P

"有雷文,&#27809;邦民" - 小心邦民砍雷文。
雷文  在 2007-1-11 11:33 發表:

有....最不妥連614都沒有 :(:(:(

在下發現一件事,昨晚金價跌了2美元左右,石油又跌兩美元,那麼在下等金價跌回570,油價咪十多元美金一桶,在下都跟小布去撈番一筆唔去炒金去炒油好了!!!

"油價咪十多元美金一桶" - 雷文兄午睡太久才有此夢。
雷文  在 2007-1-11 11:33 發表:

有....最不妥連614都沒有 :(:(:(

在下發現一件事,昨晚金價跌了2美元左右,石油又跌兩美元,那麼在下等金價跌回570,油價咪十多元美金一桶,在下都跟小布去撈番一筆唔去炒金去炒油好了!!!

"最不妥連614都沒有"  - 誰&#35828;沒有?在下九&#21495;晚(&#24212;是十&#21495;早上二時多)614.6活出一手。