匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

返回列表 發新帖
樓主: KBG

证劵教父名言

金星  在 2007-1-24 23:21 發表:

Reuters 'source' headline saying Europe to seek stronger G7 message that yen too weak, should reflect econom. fund.

怪唔得英镑、欧元狂呕...甘你D JPY有救啦!
KBG  在 2007-1-24 23:23 發表:

怪唔得英镑、欧元狂呕...甘你D JPY有救啦!

CUT 左好多...
蝕到...:(
金星  在 2007-1-24 23:32 發表:

CUT 左好多...
蝕到...:(

唔紧要涡,投机就更系有折有赚果啦...大把机会赚返来!

政治D野猜唔到,无啦啦掀起大风浪...:o:o:o
quote] KBG  在 2007-1-24 23:59 發表:

D美元无啦啦变“强”左...今夜一个字:乱! [/quote]

主要頭少REuTERs消息..
令JPY 強返小小, D人拆返D carry trade..
通常都會令金受壓...
金星  在 2007-1-25 00:02 發表:

quote] KBG  在 2007-1-24 23:59 發表:

D美元无啦啦变“强”左...今夜一个字:乱!

主要頭少REuTERs消息..
令JPY 強返小小, D人拆返D carry trade. ... [/quote]

D金甘搞法,明日容不易上650...