匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 7381|回復: 35

搵到幅好野..

copy from an experienced trader
hsf.BMP
金星  在 2007-1-30 14:43 發表:

copy from an experienced trader

:o:o:o:o:o:o:o甘我唔买股票啦...
對照
金星  在 2007-1-30 14:53 發表:

對照

谢谢...我觉得都系跟实D 美国DJI...大方向应该没错的...

国内股暂时唔敢碰,随时崩...
金星  在 2007-1-30 14:43 發表:

Thanks alot, really helped.
金星  在 2007-1-30 02:43 PM 發表:

閣下所申請的事件已辦妥,如日後有任何投訴,請於星期日在遮打公園拉起橫額已示不滿!!!
雷文  在 2007-1-31 15:03 發表:

閣下所申請的事件已辦妥,如日後有任何投訴,請於星期日在遮打公園拉起橫額已示不滿!!!

啊...:(:(:(两个泰妹仔删左啊...:(:(:(
KBG  在 2007-1-31 03:34 PM 發表:

啊...:(:(:(两个泰妹仔删左啊...:(:(:(

星哥落左order,話兩件 thai 唔夠佢係馬交d囡囡級數,叫你再搵個兩件再post過喎!!!
雷文  在 2007-1-31 15:43 發表:

星哥落左order,話兩件 thai 唔夠佢係馬交d囡囡級數,叫你再搵個兩件再post過喎!!!

哇,甘不如金星哥POST D 够級數囡囡上来好过...等我地看看佢D口味如何先...
KBG  在 2007-1-31 03:45 PM 發表:

哇,甘不如金星哥POST D 够級數囡囡上来好过...等我地看看佢D口味如何先...

呢一方面,佢應該唔止<搵到幅好野!!!>咁少