匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

搵到幅好野..

雷文  在 2007-1-31 16:00 發表:

呢一方面,佢應該唔止<搵到幅好野!!!>咁少

搵到几&#20010;好野?....:D:D:D
金星  在 2007-1-30 14:43 發表:

copy from an experienced trader

嘩..今日殺左落來...20020
金星  在 2007-1-31 16:40 發表:

跟&#38543;&#22269;&#20869;股啊...&#22269;&#20869;股10日&#20869;要死50%的散&#25143;...

股市&#40784;&#40784;跳水,股民&#40784;&#40784;去跳&#27004;...&#36825;一幕即&#23558;&#24320;始!
金星  在 2007-1-31 04:40 PM 發表:

係唔係反彈返21XXX呀,係就上定彈藥同佢博命!!!
雷文  在 2007-1-31 16:44 發表:

係唔係反彈返21XXX呀,係就上定彈藥同佢博命!!!

我估新高啊....不過要睇埋DJI表現...短線20000點樓下會撈...
KBG  在 2007-1-31 16:42 發表:

跟&#38543;&#22269;&#20869;股啊...&#22269;&#20869;股10日&#20869;要死50%的散&#25143;...

股市&#40784;&#40784;跳水,股民&#40784;&#40784;去跳&#27004;...&#36825;一幕即&#23558;&#24320;始!

內地股市已有泡沫, 睇下幾時爆....而家距離過年仲有兩個多星期....好難講...
金星  在 2007-1-31 16:48 發表:

內地股市已有泡沫, 睇下幾時爆....而家距離過年仲有兩個多星期....好難講...

今日深圳A股巨量跌7.62%...算爆未?

內地股市市&#36194;率倍32倍,而其他&#22269;家股市市&#36194;率&#20026;15倍左右...死50%不&#20026;&#36807;!
KBG  在 2007-1-31 16:52 發表:

今日深圳A股巨量跌7.62%...算爆未?

內地股市市&#36194;率倍32倍,而其他&#22269;家股市市&#36194;率&#20026;15倍左右...死50%不&#20026;&#36807;!

通常大跌市都死好多人....因為希望太大....
金星  在 2007-1-31 04:48 PM 發表:

今日睇報紙,瑞銀係上海既證券部主管話喎,依家d A股仲未係泡沫,叫大家唔好過份追果d高估值既股票咪得囉!!!

另外<標普證券>個中國總監話A股市場仍有25%升幅,建行煙酒部都話A股繼續再牛,股價震住上。

星哥仔你都係唔好講得咁大聲啦,唔係話你發放假消息,破壞國家安全你就大單啦!!! :D:D:D

電視新聞都未見到有人玩空中飛人,就算有都係個別例子,跟股市無關!!!
雷文  在 2007-1-31 17:05 發表:

今日睇報紙,瑞銀係上海既證券部主管話喎,依家d A股仲未係泡沫,叫大家唔好過份追果d高估值既股票咪得囉!!!

另外<標普證券>個中國總監話A股市場仍有25%升幅,建行煙 ...

Okay 未有泡沫, 但有超過合理價...