匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

搵到幅好野..

雷文  在 2007-1-31 17:05 發表:

今日睇報紙,瑞銀係上海既證券部主管話喎,依家d A股仲未係泡沫,叫大家唔好過份追果d高估值既股票咪得囉!!!

另外<標普證券>個中國總監話A股市場仍有25%升幅,建行煙 ...

胡哥D政策就系和&#35856;...&#35762;唔定明日胡哥拿百把&#20004;百万&#20159;入股市,等D散&#25143;好回家&#36807;年架...

有空中&#39134;人唔&#32039;要,因&#20026;地面放住几十&#20159;人民&#24065;做救生&#22443;,&#27809;事架...
KBG  在 2007-1-31 17:14 發表:

胡哥D政策就系和&#35856;...&#35762;唔定明日胡哥拿百把&#20004;百万&#20159;入股市,等D散&#25143;好回家&#36807;年架...

有空中&#39134;人唔&#32039;要,因&#20026;地面放住几十&#20159;人民&#24065;做救生 ...

我怕佢叫周生散水, 自己返家過年...
金星  在 2007-1-31 17:16 發表:

真不愧有"金星本色"...

甘都知,&#22269;家秘密黎架,小心&#27809;收你"回&#20065;&#35777;"啊...:P:P:P
KBG  在 2007-1-31 17:18 發表:

真不愧有"金星本色"...

甘都知,&#22269;家秘密黎架,小心&#27809;收你"回&#20065;&#35777;"啊...:P:P:P

因為大家都知呢個系市場定律..
KBG  在 2007-1-31 05:14 PM 發表:

有空中&#39134;人唔&#32039;要,因&#20026;地面放住几十&#20159;人民&#24065;做救生 ...

胡哥去左非洲買鑽石,所有泡沫都係星巴克D咖啡攬出來,西非無星巴克所以咪無泡沫,只有鑽石,黃金和石油!!!
金星  在 2007-1-31 05:16 PM 發表:

胡是團派,上海遲早有問題。

K哥你有空都要報番兩個短期黨校課程,自我增值對前途有幫助!!!
金星  在 2007-1-31 17:21 發表:

因為大家都知呢個系市場定律..

市場算乜野啊,定律系啊&#29239;定架...金星哥可能接触西方思想太多了,社&#20250;主&#20041;&#22269;家要&#26102;刻注意D&#28385;&#33041;&#36164;本主&#20041;(市場定律)的人啊...
雷文  在 2007-1-31 17:28 發表:

胡是團派,上海遲早有問題。

K哥你有空都要報番兩個短期黨校課程,自我增值對前途有幫助!!!

:(:(:(小弟只求有&#20004;餐&#39277;食...唔想某日&#26080;啦啦&#39046;野啊!
KBG  在 2007-1-31 05:30 PM 發表:

市場算乜野啊,定律系啊&#29239;定架...金星哥可能接触西方思想太多了,社&#20250;主&#20041;&#22269;家要&#26102;刻注意D&#28385;&#33041;&#36164;本主&#20041;(市場定律)的人啊...

社會主義是時常警惕資本主義的腐敗,在有需要時便跟股民談社會主義的理念,為國家帶來繁榮穩定!!!
KBG  在 2007-1-31 05:33 PM 發表:

:(:(:(小弟只求有&#20004;餐&#39277;食...唔想某日&#26080;啦啦&#39046;野啊!

未有耐燒到廣州,K哥唔使怕!!!