匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

搵到幅好野..

KBG  在 2007-1-31 17:30 發表:

市場算乜野啊,定律系啊爷定架...金星哥可能接触西方思想太多了,社会主义国家要时刻注意D满脑资本主义(市場定律)的人啊...

其實內地學緊. 就如生老病死, 無人可以避免..
金星  在 2007-1-31 17:45 發表:

其實內地學緊. 就如生老病死, 無人可以避免..

:o:o:o我比誰都清楚...系唔系今晚D暗示黎架?...:o:o:o
KBG  在 2007-1-31 17:47 發表:

:o:o:o我比誰都清楚...系唔系今晚D暗示黎架?...:o:o:o

" no sure win trade..." =我比誰都清楚..
金星  在 2007-1-31 05:48 PM 發表:

" no sure win trade..." =我比誰都清楚..

中文係唔係 <唔TRADE就 SURE WIN> ??:D:D:D
雷文  在 2007-1-31 18:05 發表:

中文係唔係 <唔TRADE就 SURE WIN> ??:D:D:D

we trade so we exist
雷文  在 2007-1-31 18:05 發表:

no sure win trade...&#24212;&#35813;甘理解:

no sure win,trade!