匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

準備好了嗎?

金星  在 2007-2-4 23:37 發表:

millions ths...

金魔  在 2007-2-4 15:02 發表:

金星兄:可能真係有貨冇幾人呀?唯獨你站在山崗高處未高?

其實呢個系短線同中線問題..主要系money management 分別..

中線我習慣買左就唔理..

暫時等緊630~635買返D中.長線貨..希望可以買到平野...
金星  在 2007-2-4 23:44 發表:

其實呢個系短線同中線問題..主要系money management 分別..

中線我習慣買左就唔理..

暫時等緊630~635買返D中.長線貨..希望可以買到平野...

破左640先算啦...

不过D大户好阴,讲唔定先上655再玩多下大家...:(:(:(
KBG  在 2007-2-4 23:48 發表:

破左640先算啦...

不过D大户好阴,讲唔定先上655再玩多下大家...:(:(:(

十蚊八蚊甚至廿蚊波幅, 其實對我影響好細..

最重要都系方向正確..good luck...
金星  在 2007-2-4 23:53 發表:

十蚊八蚊甚至廿蚊波幅, 其實對我影響好細..

最重要都系方向正確..good luck...

其实都系money management既问题姐...

不过金星哥为何平左645?...
KBG  在 2007-2-4 23:56 發表:

其实都系money management既问题姐...

不过金星哥为何平左645?...

因為我一開始就系短線策略...

今星期先plan 長遠一D...包概應否買D put option to protect....
金星  在 2007-2-5 00:45 發表:

因為我一開始就系短線策略...

今星期先plan 長遠一D...包概應否買D put option to protect....

金星哥,送你一辆车仔...

今晚D金果然上650...唔知又要点玩...:(:(:(
1.bmp

难矣!!!

金跌破640,难矣!!!

油一冲不回头...报复性上涨,65才愿意停下来?
KBG  在 2007-2-5 22:50 發表:

金跌破640,难矣!!!

油一冲不回头...报复性上涨,65才愿意停下来?

短線648~652都唔知點睇...

等佢行定左方向先都未遲....
金星  在 2007-2-6 12:39 AM 發表:

短線648~652都唔知點睇...

等佢行定左方向先都未遲....

油回金都不肯回,悶局!:(