匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

usdjpy

金星  在 2007-2-13 08:02 發表:

我就寫低你今日呢句..

我估見110樓下先...
睇下邊個先到...
如果以跑馬計我讓你三個馬位..

BTW, i loaded heavily YEN from last friday..for my medium-term trade..
Should pay extra-more attention on YEN in coming few days...
金星  在 2007-2-13 08:02 發表:

我就寫低你今日呢句..

睇下邊個先到...

我都写低110先...

看下3月加唔加息...如果继续唔加,呵呵...:(:(:(
金星  在 2007-2-13 08:02 AM 發表:

我就寫低你今日呢句..

睇下邊個先到...

唔怪之得你公司派你過新台幣囉.....
雷文  在 2007-2-13 16:02 發表:

唔怪之得你公司派你過新台幣囉.....

我想問雷大爺覺得做乜生意可以發達:(??
金星  在 2007-2-13 08:27 發表:

BTW, i loaded heavily YEN from last friday..for my medium-term trade..
Should pay extra-more attention on YEN in coming few days...

哇,金星哥,你D YEN好恶啊...
KBG  在 2007-2-15 15:22 發表:

哇,金星哥,你D YEN好恶啊...

希望賺返上次果D double..
金星  在 2007-2-15 15:55 發表:

希望賺返上次果D double..

甘你老细又要请你食LUNCH啦...不过同亲金星哥打赌,我大多输:(:(:(
KBG  在 2007-2-15 16:05 發表:

甘你老细又要请你食LUNCH啦...不过同亲金星哥打赌,我大多输:(:(:(

錯唔緊要, 最緊要止蝕..
我成日錯到離譜..
你股市經常睇岩啊...我成日錯..下次都系問下你意見先做野..:D
金星  在 2007-2-16 02:40 發表:

錯唔緊要, 最緊要止蝕..
我成日錯到離譜..
你股市經常睇岩啊...我成日錯..下次都系問下你意見先做野..:D

咪谦虚啦,我都系睇DJI做野,另外根据在金市学到的知识,想象大户如何控大盘而已...其实讲到底,都系跟金星哥你学野姐...
KBG  在 2007-2-16 10:53 發表:

咪谦虚啦,我都系睇DJI做野,另外根据在金市学到的知识,想象大户如何控大盘而已...其实讲到底,都系跟金星哥你学野姐...

呵呵..我邊有野教你啊..飲飲食食, 嫖嫖賭賭就識...