匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

gold

金星  在 2007-2-6 17:38 發表:

穿左我咪cut loss 囉..

唔習慣高追...我等佢落返來先入...一字記之曰"忍"

"忍"到尿急啊...

不过今晚可能会喷射一下...因好似好多实金需求啊...
我忍*-*
我等.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KBG  在 2007-2-6 17:45 發表:

"忍"到尿急啊...

不过今晚可能会喷射一下...因好似好多实金需求啊...

呵呵..你去邊度 "射"啊?

我今晚休息...可能都去射下..
birdcalvin  在 2007-2-6 18:06 發表:

我等.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

long time no c...
金星  在 2007-2-6 18:16 發表:

long time no c...

haha long time no see 星爺.  ni hao ni hao     Too busy recently, so juz read only :P:P  i m too lazy to type... :P:P

Arch~~~ 等位買貨630... 等等等 .....  .... ....
頭像被屏蔽
射了,直穿云霄.
654已破
金星  在 2007-2-6 18:16 發表:

呵呵..你去邊度 "射"啊?

我今晚休息...可能都去射下..

唔好休息啦,再休息就670了...:(:(:(

得闲叫下你D朋友沽几十球,踩低D金,大家先至好入货啊...:D