匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

查看: 3457|回復: 9

引用 K哥 在1月27日的一張圖

標題是 < 再在 "黃金分割 " >

本來積分8點,好野應該分享!!!

此貼有 2 圖,在下選其一,希望管用!!!

多謝 K 哥!!!
JiM0MDY0NDuq96TAs84y_Gz0r.bmp
雷文  在 2007-2-9 23:10 發表:

標題是 < 再在 "黃金分割 " >

本來積分8點,好野應該分享!!!

此貼有 2 圖,在下選其一,希望管用!!!

多謝 K 哥!!!

雷兄:我不沽...&#39030;多&#20080;D put...good luck!
KBG  在 2007-2-9 11:26 PM 發表:

雷兄:我不沽...&#39030;多&#20080;D put...good luck!

在下無叫人沽,在下只想讚你,今晚666剎車而已!!!

呢個市點沽呀,同期指一樣夾都夾死,跌幾日先跌十蚊八蚊,兩個鍾可以升番晒,早D收柴過年啦!!!
雷文  在 2007-2-9 23:30 發表:

呢個市點沽呀,同期指一樣夾都夾死,跌幾日先跌十蚊八蚊,兩個鍾可以升番晒,早D收柴過年啦!!!

明白,有&#38065;&#20080;返D&#36135;是正道...不&#36807;大家都怕象司令甘,放足成年未得&#35752;&#25285;气...
雷文  在 2007-2-9 23:30 發表:

兩個鍾可以升番晒 - 人為操作,勢不可&#25377;。
雷文  在 2007-2-9 11:30 PM 發表:

雷兄:K兄有做功課,先有咁準的預測咁多日都唔出來傾計:D
金魔  在 2007-2-9 11:55 PM 發表:

雷兄:K兄有做功課,先有咁準的預測咁多日都唔出來傾計:D

魔老頭,

小雷逃學,無做功課點返學呀!!! 馬會D馬仔都出大細比人買,但都要做下功課買大定買細架!!!! 你信唔信今季必有一日連開8口細呢???
BY  在 2007-2-9 11:47 PM 發表:

兩個鍾可以升番晒 - 人為操作,勢不可&#25377;。

BROTHER YEAH!!!

好耐無同你對對 (對聯),今晚出此一題考考你 !!!

有7個中文字,不知你怎對? 題目係 :

<我> <會> <做> <好> <呢> <份> <工>

KBG  在 2007-2-9 11:44 PM 發表:

明白,有&#38065;&#20080;返D&#36135;是正道...不&#36807;大家都怕象司令甘,放足成年未得&#35752;&#25285;气...

有d錢唔係你賺既,睇開d啦!!!
雷文  在 2007-2-10 12:03 AM 發表:

魔老頭,

小雷逃學,無做功課點返學呀!!! 馬會D馬仔都出大細比人買,但都要做下功課買大定買細架!!!! 你信唔信今季必有一日連開8口細呢???

雷兄:賭千期要信邪,連開18口小都有過馬交